Adaptabilitatea este punctul dumneavoastra forte astazi. Sunteti genul care va puteti concentra pe mai multe lucruri deodata. Va poate atrage politica, deoarece sunteti foarte rapizi in gandire, va comportati foarte bine chiar daca sunteti presati sau daca situatia este in continua schimbare. Acestea sunt calitatile pe care trebuie sa le valorificati. Trebuie sa va antrenati permanent, ceea ce va da o mare incredere in fortele proprii, astfel incat sa va folositi toate calitatile, sa va puneti in valoare, sa ii disciplinati chiar si pe cei care au putere de decizie asupra dumneavoastra.

Va veti impresiona sefii cu competenta de care dati dovada si cu deosebitele abilitati de a satisface nevoile celorlalti. Incercati sa va orientati spre acel tip de munca unde aceste calitati sunt importante. Sunteti extrem de entuziasti, dar puteti deveni suspiciosi cu cei care se arata la randul lor entuziasti fata de dumneavoastra. Marea achizitie consta intr-o perspectiva larga asupra problemelor si intr-o buna capacitate de organizare. Nu va temeti sa abordati proiecte mari, chiar daca veti munci foarte mult pentru ele. Puteti fi o sursa de inspiratie pentru alt ii si puteti beneficia de pe urma aptitudinii de organizatori.

Berbec
Va dedicati neconditionat unui proiect, aveti o capacitate de concentrare foarte buna si determinarea necesara, insa cineva incearca sa va puna bete in roate. Nu este relevant rezultatul la care veti ajunge, ci mai degraba felul in care imprimati actiunii o nota de originalitate. Nu tineti cont prea mult de opiniile celorlalti, deoarece s-ar putea mai mult sa va incurce! Zi favorabila afirmarii, lansarii unor noi proiecte, performantelor.

Taur
Va puteti imbunatati in mod considerabil sansele de succes invatand tot ce se poate invata de la o persoana care va uimeste cu experienta pe care o are. Nu va limitati la un domeniu ingust, incercati pe cat posibil sa va evaluati tot potentialul! Va simtiti multumiti la locul de munca, dar ar mai fi ceva care va intristeaz a. Puteti deveni obsedati de o idee sau excentrici atunci cand va cautati idealul. Nu va ramane prea mult timp pentru partener, de aceea incercati macar sa-i oferiti putina tandrete.

Gemeni
Sunteti putin cam rigizi emotional, ramaneti blocati intr-o relatie, intr-un mod de abordare. Chiar daca modul de evaluare al lucrurilor este corect, nu doriti sa riscati nimic in privinta propriei experiente. Puteti fi siliti sa acceptati o situatie mai dificila, sa faceti un mic compromis. Siguranta interioara este lucrul cel mai greu de atins astazi. Trebuie sa va amintiti ca un mod de a invata este acela de a face greseli. Incercati sa gasiti explicatia filozofica, mesajul tuturor lucrurilor care vi se intampla.


Rac
Vi se pare ca este gresit sa aveti sentimente si emotii, sau ca nu este bine sa le aratati. Aceasta aparenta lipsa a emotionalului va imprima multa distantare celor din jur, ii va determina pana la urma sa va evite. Sfatul nostru este sa nu va impuneti nimic, sa lasati lucrurile in firescul lor, sa fiti plini de viata. Pot exista puternice momente de singuratate, deoarece va restrictionati singuri. Auto-dezamagirea poate fi astazi un mare pericol, de aceea este bine sa va orientati spre lucruri vesele.

Leu
Sunteti vulnerabili la toate rautatile celor din jur, va simtiti mai prost tratati decat ceilalti. Evitati autocompatimirea, deoarece totul se poate transforma intr-un cerc vicios care va poate face sa va simtiti tratati si mai rau.