Mai multi liberali gorjeni sunt chemati in aceasta saptamana la Departamentul National Anticoruptie (DNA) pentru a da explicatii in dosarul "Bani pentru partid", in care liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, este urmarit penal sub acuzatia de primire de
Mai multi liberali gorjeni sunt chemati in aceasta saptamana la Departamentul National Anticoruptie (DNA) pentru a da explicatii in dosarul "Bani pentru partid", in care liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, este urmarit penal sub acuzatia de primire de foloase necuvenite. In acest dosar si ministrul Muncii, Paul Pacuraru, se afla in atentia anchetatorilor.

Intregul scandal a izbucnit dupa ce Morega a fost inregistrat in luna aprilie a acestui an, in timpul unei sedinte de Birou Politic a PNL Gorj, cerand bani pentru alegerile europarlamentare sefilor institutiilor descentralizate din judet. Morega a declarat atunci ca le cerea membrilor de partid cotizatiile restante.

Ieri la DNA Bucuresti a fost chemat vicepresedintele PNL Gorj, Victor Banta, pentru a da explicatii. Astazi vor fi audiati alti trei liberali din fruntea organizatiei judetene dar Gorj: vicepresedintii Dumitru Pasarin si Valeriu Barbulea, si Ion Navlea, presedintele PNL Targu-Jiu. Cei patru liberali sustin ca nu cunosc in ce calitate, vor fi audiati, insa cred ca sunt martori in dosarul "bani pentru partid". Pentru a ajunge cu totii la Bucuresti, liberalii gorjeni s-au gandit, mai in gluma, mai in serios, ca ar fi bine sa faca o cheta pentru un mijloc de transport.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.