Gheorghe Tadici are ambitii mari. El vrea sa califice Nationala feminina de handbal la Jocurile Olimpice, iar cu Oltchim Rm. Vålcea viseaza frumos la finala Ligii Campionilor.

Castigarea Supercupei Europei cu Oltchim Rm. Valcea si i
Gheorghe Tadici are ambitii mari. El vrea sa califice Nationala feminina de handbal la Jocurile Olimpice, iar cu Oltchim Rm. Vålcea viseaza frumos la finala Ligii Campionilor.

Castigarea Supercupei Europei cu Oltchim Rm. Valcea si indeplinirea tuturor obiectivelor pe plan intern si international cu gruparea olteana au facut din Gheorghe Tadici cel mai titrat antrenor roman al momentului. Chiar si asa insa selectionerul nationalei feminine ramane cu picioarele pe pamant. El spune ca totul se datoreaza muncii si seriozitatii si crede ca Romania in handbalul feminin este pe un drum bun. “Nimic nu am rezolvat fara munca si fara pasiune. Am facut multe lucruri bune, dar am si gresit. Nici acum nu pot sa-mi iert ratarea calificarii la CE, in fata Serbiei. Atunci, am ratat o sansa uriasa de a putea cuceri trofeul continental. Ma bucur ca jucatoarele au putut sa treaca peste acele momente si sa cucereasca in continuare trofee. La Rm. Valcea am gasit oameni dornici de marea performanta si am cladit un grup puternic. Mai este, insa, destul de muncit. Echipa aceasta nu a ajuns deocamdata la nivelul maxim al potentialului, ne-a declarat, ieri, Gheorg he Tadici.

'Amariei s-a autoexclus>>
Referitor la obiectivele pe care si le-a propus in acest sezon, Gheorghe Tadici a fost transant.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.