Ministerul de Externe german acuza statele UE ca au in continuare afaceri cu Iranul.

Ministerul de Externe german a intocmit un dosar, potrivit unor surse apropiate institutiei, care descrie activitatea unor companii franceze si amer
Ministerul de Externe german acuza statele UE ca au in continuare afaceri cu Iranul.

Ministerul de Externe german a intocmit un dosar, potrivit unor surse apropiate institutiei, care descrie activitatea unor companii franceze si americane din Iran. Un purtator de cuvint al cancelarului german Angela Merkel a afirmat ca schimburile comerciale intre Germania si Iran au scazut considerabil, spre deosebire de celelalte state, care continua sa mentina o legatura mai strinsa decit ar trebui cu Teheranul. Acesta a cerut explicit ca statele UE sa-si revizuiasca angajamentele economice.

Dosarul intocmit de Ministerul Finantelor contine si o lista de mari companii franceze, printre care si Peugeot, Renault, Total si BNP Paribas, care au o prezenta destul de activa in Iran.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.