Fostul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, comisarul sef Alexandru Tanco, a actionat in judecata institutia pe care a condus-o, dar si Ministerul Internelor si Reformei Administrative de la care cere plata sporului de fidelit
Fostul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, comisarul sef Alexandru Tanco, a actionat in judecata institutia pe care a condus-o, dar si Ministerul Internelor si Reformei Administrative de la care cere plata sporului de fidelitate neacordat in timpul anului 2005. Purtatorul de cuvant al Tribunalului Bistrita-Nasaud, Dana Ceuca, a confirmat, ieri, pentru Mediafax, ca a fost inregistrat Dosarul nr. 2128/112/2007 in care comisarul sef Alexandru Tanco are calitatea de „reclamant“, iar cele doua institutii pe cea de „parat“. In plangerea sa, comisarul-sef Alexandru Tanco invoca prevederile Ordonantei nr. 38/2003 in baza careia ar fi trebuit sa primeasca sporul de fidelitate care insumeaza 20 la suta din cuantumul lunar al salariului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.