Contractele la termen construite pe suportul activ al indicelui societatilor financiare BET-FI vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, incepand cu sedinta de maine, a anuntat institutia printr-un comunicat. Contractele au scadente trimest
Contractele la termen construite pe suportul activ al indicelui societatilor financiare BET-FI vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, incepand cu sedinta de maine, a anuntat institutia printr-un comunicat. Contractele au scadente trimestriale, iar data scadentei este a treia zi de vineri din luna scadentei. Multiplicatorul contractului este de 0,05 lei (pentru stabilirea valorii contractului, se va inmulti cotatia indicelui BET-FI cu 0,05 - n.r.). Bursa de Valori Bucuresti nu percepe tarife pentru tranzactionarea contractelor la termen. In schimb, Casa de Compensare va percepe un tarif de 0,35 lei pe contract.
Casa de Compensare Bucuresti a desemnat ca banci de decontare Banca Comerciala Romana, BRD si Banca Transilvania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.