Cristina Spatar crede despre tiza ei, Cristina Rus, ca a apelat la o strategie de marketing in ceea ce priveste presupusa relatie pe care o are cu omul de afaceri Alexandru Adamescu.

“Eu sincer chiar nu stiu ce sa cred. Parerea mea este ca stirea asta nu e nimic altceva decat o strategie de marketing, mai ales dupa faza cu Mirco. Insa daca chiar este adevarat, pot sa spun despre Cristina ca a dat lovitura. Alex este un baiat extraordinar si sunt sigura ca va fi fericita alaturi de el. Despre Cristina nu pot spune mare lucru, suntem doar cunostinte, si nu prietene, insa pare o fata buna si muncitoare. Eu le urez din suflet o relatie frumoasa si spun asta fara nici un fel de ironie”. Regina R&B s-a iubit timp de opt luni cu Alex, dar au hotarat sa se desparta. “Alex chiar nu era pentru mine”, declara atunci Cristina. Intre timp, au aparut zvonuri cum ca Adamescu s-a cuplat cu Cristina Rus. Partea cea mai ciudata la acest nou cuplu din showbizz este faptul ca fosta Blondy se indragosteste mai nou de fostii iubiti ai Cristinei Spatar, lucru care bate putin la ochi.

'Nu-l cunosc pe Adamescu>>
Cristina Rus iese pentru prima oara la atac si incearca sa puna capat zvonurilor care circula despre ea: “Nu sunt cu Alex Adamescu, nici macar nu-l cunosc pe baiatul asta si cred ca este vorba de o confuzie.