Guvernul va aloca o suma de circa 1,2 milioane de RON pentru realizarea unei campanii de informare, la radio si TV, premergatoare alegerilor europarlamentare, cu rolul de a creste rata participarii la vot. Anuntul a fost facut de Alfred Bulai, prese
Guvernul va aloca o suma de circa 1,2 milioane de RON pentru realizarea unei campanii de informare, la radio si TV, premergatoare alegerilor europarlamentare, cu rolul de a creste rata participarii la vot. Anuntul a fost facut de Alfred Bulai, presedintele Agentiei pentru Strategii Guvernamentale, in conferinta „Mass-media si alegerile europarlamentare“, organizata de Consiliul National al Audiovizualului. „Ministerul Administratiilor se ocupa in principal de alegeri, oricare ar fi ele. In fata unor alegeri cum sunt cele care au loc in noiembrie, Guvernul are o problema pentru ca acestea nu sunt la fel de atractive si nu exista o experienta sociala in acest sens comparativ cu alte alegeri“, a spus Bulai, citat de Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.