Bank of America, a doua mare banca din Statele Unite, va concedia 4.000 de angajati, in urmatorii doi ani, dupa preluarea LaSalle Bank de la grupul olandez ABN Amro, pentru 21 de miliarde de dolari, transmite Reuters, citat de Mediafax. In urma restr
Bank of America, a doua mare banca din Statele Unite, va concedia 4.000 de angajati, in urmatorii doi ani, dupa preluarea LaSalle Bank de la grupul olandez ABN Amro, pentru 21 de miliarde de dolari, transmite Reuters, citat de Mediafax. In urma restructurarii, Bank of America urmareste sa obtina economii de circa 800 de milioane de dolari, pana in 2009. Numarul total al angajatilor Bank of America este de 195.675 de persoane. "Cumparam LaSalle pentru a dezvolta grupul. Concedierile sunt necesare pentru a ne atinge obiectivele pe termen lung", a declarat purtatorul de cuvant al bancii, Scott Silvestri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.