Ministrul Finantelor al Spaniei a dezvaluit marti bugetul pentru anul 2008. Conform declaratiilor lui Pedro Solbes, 2,3 miliarde de euro vor reprezenta scutirile de taxe de care vor beneficia anul urmator parintii singuri, familiile cu nou-nascuti si
Ministrul Finantelor al Spaniei a dezvaluit marti bugetul pentru anul 2008. Conform declaratiilor lui Pedro Solbes, 2,3 miliarde de euro vor reprezenta scutirile de taxe de care vor beneficia anul urmator parintii singuri, familiile cu nou-nascuti si, de asemenea, persoanele tinere care au nevoie de o locuinta.

Datorita apropierii alegerilor din 2008, multe dintre cerintele publicului in materie de finante vor fi satisfacute. De exemplu, pentru fiecare nou-nascut, familia va fi scutita de taxe in valoare de 2.500 de euro, mamele singure vor primi un supliment de 1.000 de euro pentru a-si creste copiii, iar tinerii spanioli vor fi ajutati de catre stat sa-si inchirieze cu bani mai putini o locuinta. (A.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.