Grupul de transport aerian Air France - KLM pregateste o oferta de preluare a companiei spaniole Iberia si s-a aliat cu parteneri spanioli care vor fi majoritari in cadrul acestui consortiu, conform cotidianului Expansion de miercuri, care a preferat
Grupul de transport aerian Air France - KLM pregateste o oferta de preluare a companiei spaniole Iberia si s-a aliat cu parteneri spanioli care vor fi majoritari in cadrul acestui consortiu, conform cotidianului Expansion de miercuri, care a preferat sa nu identifice sursele, relateaza AFP, citat de NewsIn. Aliatii spanioli ai Air France-KLM vor fi grupul de investitii diversificate Torreal si compania de comunicatii Planeta, afirma cotidianul spaniol. Aceasta oferta ar putea concura direct cu cea a grupului britanic British Airways, aliat cu fondul de investitii american Texas Pacific Group, care cauta un partener in acest sens inca din luna martie a anului curent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.