Doua persoane din judetul Constanta, mama si fiu, au fost gasite moarte in propria gospodarie, iar politistii au inceput cercetarile pentru a afla daca este vorba despre o dubla crima sau o crima urmata de sinucidere.

Ieri dimineata, in localitatea Mosneni, situata la 40 de kilometri de Constanta, in curtea unor localnici au fost gasite doua cadavre. Potrivit politistilor constanteni, o vecina care pleca la munca a vazut trupul unei femei la marginea casei si a intrat sa vada ce s-a intamplat. Aceasta s-a ingrozit cand a vazut-o pe vecina sa, Ghiulgen Geli, in varsta de 66 de ani, zacand fara suflare intr-o balta de sange. Usa casei era inchisa prin interior si baricadata cu piese de mobilier, asa ca femeia a anuntat imediat politia.
Un echipaj de la criminalistica a ajuns la Mosneni si a inceput cercetarile. Dupa ce au spart usa casei, acestia au descoperit intr-una din cele doua camere ale locuintei un alt cadavru, al fiului lui Ghiulgen, Nemat Geli, de 43 de ani. Ipoteza preliminara a oamenilor legii, aceea a unei duble crime, a fost rapid demontata de cei care cunosteau familia Geli. Pentru ce sa-i fi om orat cineva pe cei doi, care traiau doar din pensia batranei? Vecinii au insa alta varianta. Acestia sunt de parere ca barbatul si-a ucis mama, apoi s-a sinucis.

Fiul era violent
Potrivit acestora, Nemat Geli era un tip extrem de violent si suferea de afectiuni psihice. Acesta fusese in numeroase randuri la Spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare si era cunoscut drept mare amator de alcool. Cand era baut, acesta o batea pe batrana, cerandu-i mai multi bani pentru bautura. Ghiulgen renuntase demult sa mai apeleze la vecini de cate ori era batuta de fiul ei. Femeia il internase de mai multe ori la dezalcoolizare, dar nici un tratament nu a avut efect. Luni, Nemat a cerut un cutit mare de bucatarie de la un vecin, iar omul i l-a dat fara sa se gandeasca ce va urma. Anchetatorii cred ca este posibil ca la primele ore ale diminetii, cand femeia a iesit in curte sa-si hraneasca pasarile, aceasta sa fi fost atacata de fiul ei. A fost gasita cu cateva rani la gat si cu intepaturi profunde in zona inimii, insa doar rezultatul necropsiei va stabili cu certitudine cauza mortii si care dintre rani i-a fost fatala.

De asemenea, politistii cred ca Nemat a lasat-o pe femeie afara, in curte, apoi a intrat in casa, a tras in fata usii mai multe piese de mobilier, pentru a nu fi urmat de nimeni, si s-a sinucis cu mai multe lovituri de cutit in zona gatului. Ulterior, a decedat in urma hemoragiei puternice.