Un avion de mici dimensiuni, la bordul caruia se aflau doi cetateni austrieci si un roman, s-a prabusit, ieri dupa-amiaza, in apropierea comunei valcene Vaideeni, in zona Varfului Milescu, de la Izvorul Cernei, Muntii Capatanii. Potrivit purtatorulu
Un avion de mici dimensiuni, la bordul caruia se aflau doi cetateni austrieci si un roman, s-a prabusit, ieri dupa-amiaza, in apropierea comunei valcene Vaideeni, in zona Varfului Milescu, de la Izvorul Cernei, Muntii Capatanii. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Valcea, comisarul Marcel Sardaru, una dintre cele trei persoane aflate la bordul avionului prabusit a murit. Starea celorlalti doi pasageri nu era cunoscuta la inchiderea editiei. Avionul, inmatriculat in Austria, se afla de luni la Craiova, fiind angajat de o firma din Bucuresti pentru a efectua actiuni de fotometrie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.