Premierul Ta­ri­ceanu (foto) a declarat ieri ca a constatat in ulti­mele zile o va­natoare la adresa liderilor PNL, apro­pierea euroale­ge­rilor fiind ex­pliÂ
Premierul Ta­ri­ceanu (foto) a declarat ieri ca a constatat in ulti­mele zile o va­natoare la adresa liderilor PNL, apro­pierea euroale­ge­rilor fiind ex­pli­catia pentru care se intampla acest lucru. "Vreau sa dau un a­ver­tisment foarte se­rios celor care din functii publice vor sa-si fo­lo­seas­ca pozitia pentru a face politie po­litica. (...) Ceea ce se in­tam­pla in u­l­tima vre­me, prin trimi­te­rea pe banda a do­sarelor unor mi­nistri care sunt acu­zati pentru nimic, dar nu­mai ca cei ce fac acest lucru raspund unor comenzi politice, duce la dis­credi­tarea justitiei si suntem intr-o situatie foarte delicata", a spus Ta­riceanu. El a dat ca exemplu cazurile mi­nis­trilor Tudor Chiuariu si Paul Pa­cu­raru, sustinand ca cei doi sunt acuzati pe nedrept. "Acum trei sap­tamani, unui ministru (Paul Pa­cu­raru - n.r.) i se spunea ca a facut tra­fic de influenta, acum i se spune ca a luat mita. Dovada este ca incearca sa se caute ceva numai sa i se aduca o vina. Pe baza unei conferinte de pre­sa tinuta de un domn care se do­reste politician (liderul PIN, Cozmin Gusa) dar mai degraba are veleitati de procuror, un minis­tru (Tudor Chiuariu - n.r.) este acuzat ca a trecut un teren din proprietatea publica a sta­tului, in cea privata a statului", a explicat premierul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.