Softwin vrea sa listeze la bursa cele trei companii ale grupului, respectiv producatorul de solutii de securitate informatica BitDefender, firma de consultanta IT Ascenta si Intuitex, care produce programe educationale informatice. "Prima firma care
Softwin vrea sa listeze la bursa cele trei companii ale grupului, respectiv producatorul de solutii de securitate informatica BitDefender, firma de consultanta IT Ascenta si Intuitex, care produce programe educationale informatice. "Prima firma care va fi listata este BitDefender, cel mai probabil pana la sfarsitul anului 2008, la o bursa din strainatate si dupa aceea vom lua in calcul si cotarea la Bursa de Valori Bucuresti, ca bursa secundara", a declarat Cosmin Mares, PR manager in grupul Softwin. Compania Ascenta va fi cotata, cel mai probabil, la BVB pana in 2010, activitatea sa tintind piata locala, a spus Mares. Pentru cea de-a treia firma a grupului, Intuitex, nu a fost inca stabilit un termen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.