Potrivit acestora, biletele vor fi disponibile in retelele magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, la casa de bilete a Stadionului Cotroceni, precum si online, pe site-urile: www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.eventim.ro. Acestea au preturile de 38 de lei (teren, lateral), 68 de lei (peluza), 78 de lei (teren, in fata scenei), 148 de lei (tribuna I, lateral) si 238 de lei (tribuna I, central).
Concertul Deep Purple de la Bucuresti face parte din turneul mondial "The Rapture of the Deep", care promoveaza albumul cu acelasi nume. Prima parte a turneului a debutat in SUA, in luna iulie a acestui an.
Concertul din Romania va deschide cea de-a doua parte a turneului, care se va desfasura in Europa, urmand ca pe 1 noiembrie trupa sa concerteze la Sofia, in Bulgaria, iar pe 3 noiembrie la Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie la Split, Croatia, iar pe 6, la Budapesta, Ungaria.
Potrivit organizatorilor, show-ul de la Bucuresti va beneficia de conditii de productie speciale, artistii urmand sa isi aduca propriile echipamente de sunet, lumini si multimedia. O trupa autohtona de rock va sustine un recital in deschiderea concertului de pe Stadionul Cotroceni, insa aceasta nu a fost desemnata inca, potrivit organizatorilor.
Deep Purple, fondata sub numele de Roundabout in 1968, a fost una dintre trupele de marca ale stilului heavy metal din anii '70 si este cunoscuta mai ales pentru hiturile "Smoke on the Water" si "Child in Time". Alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt considerati a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului si hard rock-ului. Trupa a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume. Trecand prin numeroase schimbari de componenta, in prezent trupa este formata din Ian Gillan (voce), Roger Glover (chitara-bas), Ian Paice (tobe), Steven Morse (chitara) si Don Airey (clape). (C.C.)