8 turisti au fost atacati de indivizi deghizati in politisti, care le-au furat bunurile de valoare si le-au incendiat autocarul.

8 turisti romani au fost agresati si jefuiti luni noapte, pe o autostrada din centrul Bulgariei, transmi
8 turisti au fost atacati de indivizi deghizati in politisti, care le-au furat bunurile de valoare si le-au incendiat autocarul.

8 turisti romani au fost agresati si jefuiti luni noapte, pe o autostrada din centrul Bulgariei, transmite NewsIn. Acestia se deplasau cu un autocar spre Turcia, cind au fost opriti de o masina ce purta toate insemnele politiei rutiere din tara vecina. De indata ce au tras pe dreapta insa, din autoturism au iesit trei indivizi mascati, care i-au amenintat pe romani cu arme kalasnikov, i-au lovit si le-au pus catuse. Agresorii au furat toate bunurile de valoare si actele de identitate ale concetatenilor nostri, dupa care au dat foc microbuzului.

Atacatorii au fugit apoi de la locul infractiunii si i-au abandonat pe turisti pe cimp. Incidentul s-a petrecut pe o autostrada, la 30 km distanta de localitatea Stara Zagora. Romanii spun ca politia bulgara a intervenit tirziu si nu cred ca exista sanse ca tilharii sa fie prinsi. Totusi, ei au depus plingere la organele de ordine si la procuratura. Consulul Romaniei la Sofia, Silviu Catana, a confirmat incidentul petrecut linga Stara Zagora si a asigurat ca va acorda asistenta cetatenilor nostri pentru a reveni cu bine in tara. Acestia sint asteptati astazi in Vama Giurgiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.