Extrem de dezamagita de faptul ca Mariana Bitang ar putea renunta sa o mai antreneze, tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, a declarat ca se gandeste foarte serios la retragerea din activitatea competitionala. “Eu nu pot sa o
Extrem de dezamagita de faptul ca Mariana Bitang ar putea renunta sa o mai antreneze, tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, a declarat ca se gandeste foarte serios la retragerea din activitatea competitionala. “Eu nu pot sa o oblig pe doamna Bitang sa ma pregateasca. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine, stiu ca a facut un efort sa se imparta intre sala de antrenament si munca de consilier prezidential. Nu vreau, insa, niciun alt antrenor, ea este singura care ma poate readuce unde am fost in 2004”, a declarat Catalina Ponor.

La randul sau, Mariana Bitang a declarat ca va avea o discutie decisiva cu conducerea Federatiei Romane de Gimnastica, despre situatia Catalinei Ponor. “Nu vreau sa ma lansez acum in speculatii. Sunt foarte multe lucruri de discutat, de pus la punct. Ma voi decide in foarte scurt timp”, a marturisit Bitang.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.