Europarlamentarul PSD Radu Podgorean i-a trimis ieri o scrisoare liderului partidului, Mircea Geoana, in care anunta ca a decis sa-si retraga candidatura de pe lista PSD pentru Parlamentul European. Radu Podgorean sustine ca locul 14 pe care il ocupa
Europarlamentarul PSD Radu Podgorean i-a trimis ieri o scrisoare liderului partidului, Mircea Geoana, in care anunta ca a decis sa-si retraga candidatura de pe lista PSD pentru Parlamentul European. Radu Podgorean sustine ca locul 14 pe care il ocupa pe lista are "caracteristici strategice importante" si, daca acesta ar reveni unui membru marcant al conducerii PSD, poate chiar lui Mircea Geoana, "ar putea oferi noului nominalizat posibilitatea nu numai sa traga lista, dar chiar sa o si impinga, s-o traga si s-o impinga...".
Prezentam scrisoarea lui Podgorean adresata lui Geoana: "Doresc sa multumesc, prin intermediul dumneavoastra, conducerii operative a partidului pentru increderea si aprecierea pe care au manifestat-o fata de mine prin nominalizarea mea pe pozitia 14 a listei candidatilor PSD pentru alegerile europarlamentare. In acelasi timp, urmand exemplul colegilor nostri, domnul Victor Ponta si Vasile Puscas, dintr-o serie de motive pe care nu este cazul sa le mentionez in acest moment, va aduc la cunostinta decizia mea de a-mi retrage candidatura.
Locul meu pe lista, astfel eliberat, ar putea fi ocupat de un membru marcant al conducerii PSD, poate chiar de domnia voastra. Pornind de la ideea ca acest loc are caracteristici strategice importante, aflandu-se aproximativ la mijlocul listei, ar putea oferi noului nominalizat posibilitatea nu numai sa traga lista, dar chiar sa o si impinga, s-o traga si s-o impinga ...
In consecinta, va rog, domnule presedinte, sa considerati declaratia mea de acceptare a candidaturii, depusa ieri la sediul central al PSD, ca fiind nula si sa dispuneti procedurile necesare retragerii candidaturii mele de pe lista pentru aceste alegeri. Avand convingerea ca veti da cu placere curs solicitarii mele, va rog sa primiti dovada consideratiunii mele".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.