"Acum se intampla o diversiune politica, o manipulare politica, cei mai tineri cad in ea, iar cei care sunt specialisti culeg roadele. Asta s-a intamplat de ieri pana azi si trebuie tratata cu foarte multa indiferenta. Eu am foarte mult de lucru.

 N-am timp sa ma ocup de prostii", a declarat marti seara, in emisiunea "Vorbe grele cu Victor Ciutacu", difuzata la Antena 2, Eugen Nicolaescu.


"SA PLATEASCA". Ministrul Sanatatii considera ca Teodor Atanasiu - pe vremea cand era ministru al Apararii si a fost suspendat de Traian Basescu, iar ulterior a primit neinceperea urmaririi penale - "a gresit, in sensul in care nu i-a dat in judecata pe cei care i-au prejudiciat imaginea si cariera profesionala". Intrebat ce va face daca, intr-adevar, spusele colegului sau de la Justitie se vor adeveri si el va fi urmatorul pe lista DNA, ministrul Nicolaescu a anuntat ca se va lupta "pana in panzele albe, pentru ca eu stiu ca muncesc corect, sunt cinstit si, daca cineva isi bate joc de mine, trebuie sa plateasca". "Ma uitam aseara pe un post la procurorul general al DNA, cu o impertinenta cum n-am vazut, se comporta ca un kaghebist din 1950. Atunci m-am ingrozit ca asemenea personaje mai sunt in Romania, pentru ca altfel n-avem ce cauta in aceasta tara. Ii lasam pe ei singuri sa locuiasca aici", a mai spus Nicolaescu. El considera ca iesirea publica a presedintelui de dupa sedinta CSAT "arata ca el insusi e ingrijorat de cum au scapat lucrurile de sub control" si trebuie sa intervina, altfel incat masinaria pusa de seful statului in functiune sa nu se intoarca impotriva lui.