Dupa TVR, Realitatea si iar TVR, acum PRO TV. Fostul proprietar al „garsonierei" de pe postul public incepe sa se invete cu permutarile.

Regreti ceva din TVR?

Nu am regrete. Insa sigur ca usor nu mi-a fost sa plec. Am lucrat foarte bine cu TVR, cu oameni pe care i-am iubit si pe care continuu sa-i pretuiesc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa refuz orice alta oferta. Propunerea PRO TV mi s-a parut foarte interesanta: un proiect de emisiune care m-a atras si convingerea ca voi lucra cu o echipa de profesionisti.

De ce crezi ca au mizat cei de la PRO TV pe tine?

Nu stiu, cred ca asta e o intrebare pentru cei de la PRO TV, ar trebui sa-i intrebati pe ei.

Ce format de emisiune ar urma sa prezinti la PRO TV?

Va fi o emisiune in care publicul va fi conectat la cele mai tari evenimente din zona divertismentului - lansari, noi colaborari muzicale, dar nu numai. Vom da iama prin showbizul autohton, vom vedea cine cu cine, cine s-a schimbat, operat, impacat, cine s-a ingrasat peste noapte si cine a slabit ca la carte. Am de gind, in mod special, sa cunosc oameni care au facut lucruri exceptionale si care nu sufera inca de „sindromul covorului rosu". Vom incepe in a doua jumatate a lunii octombrie.

Ce vei aduce nou la PRO TV?

Ce va aduce nou emisiunea de la PRO TV veti vedea atunci cind ea va incepe. Cert este ca voi merge in continuare pe un format interactiv, cu invitati in platou.

De ce ti-e teama la PRO TV?

Nu pot spune ca imi este teama de ceva anume. Sper sa nu ii pierd pe cei care mi-au vizitat de atitea ori „garsoniera" si sa-i mai cistig si pe multi altii. Emotii vor fi, pentru ca orice participare afectiva genereaza emotii. Dar sper sa fie vorba despre emotii constructive, generatoare de forta si de responsabilitate. E o provocare, fiecare schimbare din viata noastra ne pune mintea la incercare.

Ce ai invatat din migratia intre privat si stat?

Faptul ca migratia, permutarile intre diferite vehicule media sint pina la urma ceva obisnuit in lumea noastra. Televiziunea este la urma urmei un loc de munca, la fel ca oricare altul. Traim intr-o perioada in care nimeni nu iese la pensie de-acolo de unde si-a inceput activitatea.

La TVR ai prezentat de-a lungul timpului emisiuni de divertisment. Cind te-ai mutat la Realitatea, pe matinal, ratingul a scazut. Poate sa faca Maruta si altceva in afara de divertisment pentru a avea rating bun?

La PRO TV voi face tot divertisment. La Realitatea nu cred ca ratingul pe segmentul respectiv a scazut din cauza emisiunii mele, din contra, eu am intinerit destul de mult publicul. Acela era insa ratingul postului. In plus, cred ca e foarte important sa faci ceea ce ti se potriveste. Pentru ca acolo am incercat sa fac un compromis intre ceea ce stiam sa fac si ceea ce trebuia sa fac. M-am confruntat cu un format care nu ma reprezenta. Desi, am mai spus-o, echipa de acolo a fost una admirabila.

La TVR ai facut mereu bascalie de cei care cinta playback. La PRO TV s-a impamintenit obiceiul de a invita artisti care fac playback. Vei face compromisuri?

In noua emisiune de la PRO TV vom avea in studio un band care le va pune la dispozitie tuturor artistilor invitati conditiile necesare unei interpretari live. Ramine insa la alegerea lor daca doresc sa faca live sau playback. Artistii aleg, iar publicul este cel care trage concluziile.

Care sint emisiunile preferate?

Urmaresc cu placere show-ul lui Jay Leno; il admir pentru naturaletea si firescul de care da dovada.