Clientii agatati pe strazi de catre prostituatele din Italia vor fi amendati. Chiar la locul faptei. Asta daca vor fi prinsi de autoritati, informeaza news.bbc.co.uk/hi/ru. De asemenea, clientii vor fi facuti de rusine in fata familiilor, dosarul de
Clientii agatati pe strazi de catre prostituatele din Italia vor fi amendati. Chiar la locul faptei. Asta daca vor fi prinsi de autoritati, informeaza news.bbc.co.uk/hi/ru. De asemenea, clientii vor fi facuti de rusine in fata familiilor, dosarul de sanctiune fiind trimis la domiciul de resedinta. LA BORDEL. Autoritatile din Italia examineaza posibilitatea de a amenda clientii prostituatelor chiar la locul faptei. Ministrul Afacerilor Interne al Italiei, Jiuliano Amato, a vorbit si despre planurile de a trimite documentele de contraventie la domiciliul beneficiarilor de servicii sexuale pentru a-i face de rusine. Amato le-a vorbit membrilor unui comitet al Senatului italian despre luarea unor masuri legate de munca prostituatelor. In viitorul apropiat se doreste ca prostituatele sa nu mai lucreze in strada, mai ales in locurile unde se afla locuri sacre. Pana in anul 1959 bordelurile din Italia lucrau legal, iar legile din prezent sunt indreptate pentru prevenirea exploatarii prostituatelor de catre pesti. Criticii considera ca tocmai aceste legi le-au facut pe prostituate sa iasa in strada. Mai mult de atat, situatia s-a agravat in ultimii trei ani de cand in UE au mai intrat 12 tari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.