Romario a fost suspendat pentru dopaj     Fostul international brazilian Romario, in prezent antrenor-jucator la Vasco da Gama, a fost suspendat 120 de zile dupa ce a fost prins dopat. In urma unui control antidoping ef
   Romario a fost suspendat pentru dopaj     Fostul international brazilian Romario, in prezent antrenor-jucator la Vasco da Gama, a fost suspendat 120 de zile dupa ce a fost prins dopat. In urma unui control antidoping efectuat in luna octombrie, la finalul unui meci de campionat cu Palmeiras, Romario a fost depistat pozitiv cu finasterid, mentionand ulterior ca a folosit un tratament impotriva caderii parului. Atacantul in varsta de 42 de ani a refuzat sa efectueze contraexpertiza.       Nebunie fara limite! Meir pretinde ca va cumpara Southampton!     Deputatul independent Nati Meir spune ca va pleca in Anglia la finele saptamanii, pentru a negocia preluarea pachetului majoritar de actiuni al gruparii de liga secunda Southampton! Recent, Meir si-a aratat disponibilitatea de a cumpara si Steaua, oferind 100 de milioane de euro.       ADVERSAR. Nationala de fotbal a Italiei, adversara Romaniei in grupa C la turneul final al Campionatului European din 2008, si-a stabilit doua meciuri amicale pentru anul viitor, cu Portugalia si Spania. Intalnirea cu Portugalia va avea loc la 6 februarie, la Zurich, data la care initial fusese programat un joc cu Olanda, acesta fiind amanat deoarece "Portocala mecanica" face si ea parte din grupa C. La 29 martie, Italia va intalni Spania, in deplasare.     ANGLIA. Managerul echipei Manchester United, Alex Ferguson, s-a aratat interesat de achizitionarea atacantului bulgar Dimitar Berbatov (foto stanga), de la Tottenham, in schimbul caruia este dispus sa-i ofere pe fundasul Wes Brown si pe atacantul Louis Saha, plus suma de opt milioane de euro. Brown a refuzat marirea la 70.000 de euro pe saptamana a contractului care expira in vara lui 2008, in timp ce in cazul lui Saha managerul e nemultumit de desele accidentari ale acestuia.     PANDURII. Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii, a discutat cu selectionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, posibilitatea ca acesta sa preia in aceasta iarna conducerea tehnica a echipei din Targu-Jiu. "Am fost la Chisinau, am vorbit cu Dobrovolski, dar nu am ajuns la un acord definitiv, pentru ca mai suntem in tratative si cu alti antrenori", a spus Condescu. Conform presei de la Chisinau, Dobrovolski ar urma sa aiba la Pandurii un salariu de zece ori mai mare decat in prezent. Secundul sau ar putea fi Ilie Carp, antrenorul nationalei de tineret a Moldovei.     BASCHET. Asesoft Ploiesti a invins, pe teren propriu, cu scorul de 80-71, formatia belgiana Charleroi, intr-un meci contand pentru grupa C a Cupei ULEB. Cei mai buni jucatori ai gazdelor au fost Hargrove (18 puncte) si Eliott (17 puncte). In clasamentul grupei conduc Girona (Spania), Galatasaray (Turcia) si Hemofarm (Sebria), cu cate 12 puncte, urmate de Asesoft cu 10 puncte.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.