Liderul PSD, Mircea Geoana, l-a exclus ieri de pe lista pentru Parlamentul European pe deputatul Dan Mihalache, deranjat de o declaratie a acestuia prin care acuza conducerea partidului de "marlanie" in intocmirea listei. "A avut, nemultumit de pozit
Liderul PSD, Mircea Geoana, l-a exclus ieri de pe lista pentru Parlamentul European pe deputatul Dan Mihalache, deranjat de o declaratie a acestuia prin care acuza conducerea partidului de "marlanie" in intocmirea listei. "A avut, nemultumit de pozitia pe care se afla pe lista noastra, o iesire inacceptabila si un comentariu inacceptabil politic. Daca nu-i convenea pozitia pe care se afla, trebuia sa nu mai candideze", si-a argumentat Geoana decizia, luata ieri, in biroul sau, "la auzul acestor comentarii". In replica, Mihalache a acuzat "dezorientarea" conducerii PSD si a sugerat o schimbare la nivelul acesteia. "O asemenea maniera cazona de abordare, care ar exclude oameni de pe lista pentru delict de opinie si un delict minor, acela de a afirma solidaritatea fata de un coleg  - Radu Podgoreanu (n.r. - Mihalache acuzase conducerea partidului de «marlanie» pentru asezarea lui Podgoreanu pe un loc neeligibil) -   nu arata decat ca, la nivelul conducerii, domneste dezorientarea si ca va fi nevoie sa discutam care sunt formulele de viitor pentru conducerea PSD", a declarat Mihalache, pentru Mediafax. Totodata, el a pus sub semnul intrebarii corectitudinea deciziei lui Geoana de a-l exclude de pe lista, "in biroul personal", spunand ca aceasta nu se regaseste in Statutul partidului si a aratat ca acesta a ales "sa se razboiasca" cu el, "pentru ca nu are curajul sa se raz­boiasca cu altii". Dan Mihalache ocupa pozitia a zecea si este al patrulea candidat care iese de pe lista PSD pentru euroalegeri, dupa retragerea lui Vasile Puscas, Victor Ponta si Radu Podgoreanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.