Andrei Pavel, Victor Hanescu si ceilalti componenti ai echipei de Cupa Davis a Romaniei, vor afla astazi, in urma tragerii la sorti care va avea loc la Londra, numele adversarului pe care il vor intalni anul viitor, in primul tur al
   Andrei Pavel, Victor Hanescu si ceilalti componenti ai echipei de Cupa Davis a Romaniei, vor afla astazi, in urma tragerii la sorti care va avea loc la Londra, numele adversarului pe care il vor intalni anul viitor, in primul tur al Grupei Mondiale. Ramasa pe locul 14 in ierarhia internationala, dupa victoria cu 3-2 obtinuta saptamana trecuta, in fata Japoniei, in barajul de la Osaka, echipa Romaniei a fost repartizata in urna a doua valorica, alaturi de Cehia, Marea Britanie, Austria, Coreea de Sud, Israel, Peru si Serbia. In prima urna se afla capii de serie, adica Rusia, SUA (finalistele editiei in curs), Argentina, Spania, Germania, Suedia, Franta si Belgia. Indiferent ce vor decide sortii, va conta foarte mult daca vom evolua pe teren propriu sau in deplasare, dar si suprafata de joc aleasa.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.