Compania Nationala Posta Romana a selectat Deloitte Romania pentru furnizarea serviciilor de consultanta in vederea infiintarii unui centru de tranzit in Capitala si modernizarii centrului regional de tranzit din Cluj-Napoca, valoarea proiectelor rid
Compania Nationala Posta Romana a selectat Deloitte Romania pentru furnizarea serviciilor de consultanta in vederea infiintarii unui centru de tranzit in Capitala si modernizarii centrului regional de tranzit din Cluj-Napoca, valoarea proiectelor ridicandu-se 60 de milioane de euro.  "In conformitate cu planul de finantare aferent imprumutului acordat de BERD, suma forfetara maxima prevazuta pentru aceste servicii de consultanta se ridica la 500.000 de euro, dar valoarea contractului se situeaza sub acest plafon", a declarat directorul general al CNPR, Dan M. Toader, citat de Mediafax. El a adaugat ca Deloitte a inceput deja activitatea, contractul de consultanta urmand sa se incheie la darea in folosinta a celor doua centre, in ultimul trimestru al anului 2009. Responsabilitatile consultantului includ sprijinirea CNPR in desfasurarea proceselor de licitatie internationala pentru constructia centrului de tranzit Bucuresti si dotarea cu tehnologie postala a centrelor de tranzit din Capitala si Cluj-Napoca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.