Mijlocasul portughez al echipei CFR Cluj, Pedro Oliveira, va avea permisul suspendat pentru 60 de zile, el fiind considerat responsabil de producerea accidentului de marti dimineata, in care a suferit o comotie cerebrala. Torusi, Oliveira ar putea sc
Mijlocasul portughez al echipei CFR Cluj, Pedro Oliveira, va avea permisul suspendat pentru 60 de zile, el fiind considerat responsabil de producerea accidentului de marti dimineata, in care a suferit o comotie cerebrala. Torusi, Oliveira ar putea scapa fara dosar penal in urma acestui accident. CULPA. Potrivit Codului Rutier, jucatorul va trebui sa sustina un nou examen de sofer pentru a-l recupera. "Permisul i-a fost suspendat pentru 60 de zile, iar dupa aceasta perioada el va trebui sa dea din nou testul pentru soferi, chiar daca este cetatean strain. Noi avem teste si in limba franceza sau limba engleza, astfel incat si soferii straini sa il poata sustine", a declarat, pentru Clujeanul.ro, subinspectorul Mircea Rotar, purtator de cuvant al Politiei Rutiere Cluj. Oliveira ar putea scapa fara dosar penal daca ajunge la o intelegere cu persoana care a fost ranita in autobuz. "In urma testelor s-a dovedit ca jucatorul nu consumase bauturi alcoolice. El ar putea scapa si de un eventual proces, daca starea persoanei din autobuz care a fost ranita nu se agraveaza si daca cei doi ajung la o intelegere. In caz contrar, s-ar alege cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a explicat Rotar. Pedro Oliveira a facut un accident de circulatie marti dimineata, in jurul orei 09.30. Aflat la volanul masinii primite de la clubul CFR Cluj, un Chevrolet Kalos, fotbalistul nu a acordat prioritate unui autobuz, fiind lovit in partea lateral stanga. Oliveira a ajuns la spital cu comotie cerebrala, dar a fost externat in cursul dupa-amiezii. El are restrictie sa se antreneze timp de doua saptamani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.