Tripla campioana de la Atena a anuntat ca se va retrage in cazul in care Mariana Bitang va decide sa ramina doar consilier la Cotroceni.

Prezenta Catalinei Ponor la Olimpiada de la Beijing este deocamdata incerta. Tripla campioana olimpica de la Atena a afirmat ca se va retrage din activitatea sportiva in cazul in care actuala sa antrenoare, Mariana Bitang, nu o va mai pregati in continuare. „Eu nu pot sa o oblig pe doamna Bitang sa ma pregateasca. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine, stiu ca a facut un efort sa se imparta intre sala de antrenament si munca de consilier prezidential. Nu vreau insa nici un alt antrenor, ea este singura care ma poate readuce unde am fost in 2004", a spus Catalina Ponor.

Dupa intoarcerea de la Campionatele Mondiale de la Stuttgart, Mariana Bitang s-a dedicat muncii de consilier prezidential, ieri, fundatia condusa de aceasta sarbatorind-o pe Maria Simionescu la implinirea virstei de 80 de ani. Bitang nu este decisa inca in ceea ce priveste revenirea in sala de gimnastica. „Catalina mai are de sustinut miine (n.r. - astazi) un examen la facultate, dupa care va veni la Bucuresti. Voi sta de vorba cu ea, voi discuta cu stafful federatiei, dupa care ma voi decide ce voi face in viitor. Daca voi continua sa o antrenez sau nu", a spus Mariana Bitang.