Cartile de credit emise de Institutiile Financiare Nebancare ofera reduceri de pina la 10% pentru cumparaturi in anumite spatii comerciale.

Dezvoltate cu precadere pe platformele MasterCard, cartile de credit emise de institutiile no
Cartile de credit emise de Institutiile Financiare Nebancare ofera reduceri de pina la 10% pentru cumparaturi in anumite spatii comerciale.

Dezvoltate cu precadere pe platformele MasterCard, cartile de credit emise de institutiile nonbancare pot fi utilizate in spatii comerciale precum Carrefour, dar si pentru plata unor abonamente cum ar fi cele la reteaua Boom TV. BRD Finance IFN SA are o oferta destul de variata in portofoliul careia putem gasi cardul Carrefour MasterCard, potrivit www.finzoom.ro. Printre avantajele sale specifice se numara: emiterea gratuita a acestui tip de card, absenta comisionului anual si o asigurare de viata.

Cardul dispune de o limita maxima a creditului de 20.000 de lei si poate fi utilizat atit in tara, cit si in strainatate, online si offline, dispunind de o perioada de gratie cuprinsa intre 18 si 47 de zile in functie de optiunea de rambursare aleasa de client (integral sau sume minime). Pentru clientii magazinelor de produse electronice si electrocasnice Rombiz, BRD Finance IFN SA are disponibile cardurile Rombiz MasterCard ce aduc posesorilor lunar reduceri intre 5 si 10% pentru o gama de produse cumparate din aceste magazine. Alte beneficii includ retragerea de numerar in limita disponibila pe card, in conditiile unui credit maxim de 20.000 de lei, plati la comerciantii romani care afiseaza sigla MasterCard.

Cardul de credit Boom MasterCard ofera o limita de credit maxima de 20.000 de lei, posibilitatea retragerii de numerar de la orice bancomat care afiseaza sigla MasterCard, o perioada de gratie de 90 de zile si reduceri pentru receptia programelor Boom TV. Cardul de credit STAER MasterCard ofera maximum 20.000 de lei ce poate fi folosit atit in tara, cit si in strainatate, posibilitatea retragerii de numerar de la orice bancomat care afiseaza sigla MasterCard, o perioada de gratie de 47 de zile si reduceri de 5% la achizitionarea produselor din magazinele STAER care nu sint incluse in ofertele promotionale. Cardul include o asigurare de viata si alte avantaje tehnice.

Cetelem si Flanco ofera cardul Flanco Cetelem, adresat clientilor Cetelem care au achizitionat bunuri prin credit in reteaua de magazine Flanco. Acest card poate fi utilizat imediat dupa activare in orice loc care afiseaza sigla MasterCard. Detinatorii cardului Flanco Cetelem beneficiaza lunar de oferte promotionale in magazinele Flanco si de programe de loializare personalizate. Cardul ofera o limita de retragere de 1.000 de lei pe zi, respectiv 2.000 de lei in 14 zile pentru retragerea de numerar de la ATM-uri, posesorii sai beneficiind de o perioada de gratie de 45 de zile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.