FRF a trimis miercuri la FIFA propunerile CCA pentru listele forului international pe anul 2008, noutatile fata de anul trecut fiind Ovidiu Hategan si Aurelian Bogaciu, care i-au inlocuit pe Marian Salomir si Sebastian Coltescu.     CEN
FRF a trimis miercuri la FIFA propunerile CCA pentru listele forului international pe anul 2008, noutatile fata de anul trecut fiind Ovidiu Hategan si Aurelian Bogaciu, care i-au inlocuit pe Marian Salomir si Sebastian Coltescu.     CENTRALI. Conform site-ului Federatiei, pe lista arbitrilor de centru se regasesc, in ordine valorica, Alexandru Tudor, Cristian Balaj, Augustus Constantin, Alexandru Deaconu, Sorin Corpodean, Ovidiu Hategan, Aurelian Bogaciu, Teodor Craciunescu, Marius Avram si Mugurel Draganescu. Salomir a fost exclus din arbitraj la finalul sezonului trecut, in timp ce Coltescu a fost retinut de la delegari pe o perioada de opt etape dupa prestatia de la meciul CFR Cluj - Ceahlaul (2-1). Arbitrul din Craiova a mai fost retinut de la delegari in acest sezon, pentru patru etape, dupa greselile de la partida Steaua - Ceahlaul (2-1).     ASISTENTI. Lista asistentilor ii cuprinde pe Aurel Onita, Adrian Vidan, Cristian Nica, Nicolae Marodin, Eduard Dumitrescu, Miklos Istvan Nagy, Octavian Sovre, Marcel Savaniu, Zoltan Szekely si Ionel Popa. Cele trei arbitre de centru sunt Cristina Dorcioman, Teodora Albon si Cristina Ionescu, iar pe lista asistentelor au fost nominalizate Irina Mirt, Monica Rigo, Petruta Iugulescu, Elena Musetoiu si Carmen Neagu. Componenta finala a listelor va fi stabilita de FIFA, care va decide numarul de arbitri romani care vor oficia in sezonul viitor in meciuri internationale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.