Fostul selectioner al Romaniei Anghel Iordanescu sustine ca nu se retrage din fotbal: "Momentan am alte prioritati, o serie de afaceri in derulare. Dar nu am luat niciodata in calcul varianta de a renunta la functia de antrenorat si la fotbal". 
Fostul selectioner al Romaniei Anghel Iordanescu sustine ca nu se retrage din fotbal: "Momentan am alte prioritati, o serie de afaceri in derulare. Dar nu am luat niciodata in calcul varianta de a renunta la functia de antrenorat si la fotbal".     REFUZ. "Generalul" a primit zilele trecute o oferta de a prelua conducerea tehnica a Universitatii Craiova, insa a refuzat din start propunerea patronului Adrian Mititelu. "Am spus ca, momentan, nu se pune problema sa antrenez vreo echipa. In schimb, nu am spus ca gata, am terminat cu fotbalul si cu meseria de antrenor", a declarat antrenorul. Totul a plecat de la posibilitatea ca Iordanescu sa accepte oferta gruparii din Banie. "Nu o sa mai antrenez, nu ma mai intereseaza fotbalul", ar fi raspuns "Generalul". Fostul tehnician al Stelei Emeric Ienei, care a pregatit gruparea din Ghencea la triumful din Cupa Campionilor de la Sevilla, din 1984, unde Iordanescu era "secund", dar si jucator, a declarat: "Este prea devreme ca Iordanescu sa se retraga. Viata noastra este fotbalul si sunt convins ca a spus niste vorbe care au fost interpretate. Cu siguranta nu va renunta la fotbal".     Revenire   Dupa ce i-a pregatit ultima oara pe arabii de la Al Ittihad, Iordanescu va reveni pe banca tehnica intr-un meci care va opune fostele glorii ale Romaniei si Olandei. Evenimentul va avea loc la data de 11 octombrie, la Cluj, iar pe gazon se vor afla Prunea, Gica Popescu, Belodedici, Hagi, Sabau, Lupescu, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie sau Raducioiu, dintre tricolori, respectiv Van Breukelen, Gullit, Erwin Koeman, Witschge si Roland De Boer, din partea Olandei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.