Sefii fostei campioane a Europei, Olympique Marseille, s-au saturat sa tot gireze insuccesele echipei aflate pe locul 16 in "Ligue 1" (dupa 9 etape), antrenorul Albert Emon fiind astfel nevoit sa paraseasca formatia din Hexagon dupa infrangerea din u
Sefii fostei campioane a Europei, Olympique Marseille, s-au saturat sa tot gireze insuccesele echipei aflate pe locul 16 in "Ligue 1" (dupa 9 etape), antrenorul Albert Emon fiind astfel nevoit sa paraseasca formatia din Hexagon dupa infrangerea din ultima runda, 0-2 in fata celor de la Auxerre.
Noul antrenor, Eric Gerets, in varsta de 53 de ani, este cel de-al doilea tehnician din Belgia inregimentat in randurile gruparii marseilleze, dupa celebrul Raymond Goethals, de numele caruia se leaga succesul din 1993 in Liga Campionilor. Gerets a semnat un angajament pe doua sezoane si va veni la Marsilia fara secund si preparator fizic, conditii impuse se pare de oficialii clubului pentru a limita cheltuielile. "Cand ai lucrat in Turcia, eu cred ca poti merge apoi in orice colt al lumii", a comentat belgianul, cu referire la perioada petrecuta pe banca tehnica a fostei echipe a lui Mircea Lucescu, Galatasaray Istanbul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.