Prabusiti psihic din cauza ultimului loc din clasament pe care il ocupa Universitatea, dupa sapte infrangeri consecutive, fotbalistii olteni vor sa dea bir cu fugitii.     Situatie disperata la Craiova. Dupa ce obiectivul calificarii int
Prabusiti psihic din cauza ultimului loc din clasament pe care il ocupa Universitatea, dupa sapte infrangeri consecutive, fotbalistii olteni vor sa dea bir cu fugitii.     Situatie disperata la Craiova. Dupa ce obiectivul calificarii intr-o cupa europeana s-a transformat intr-o deja dificila cursa impotriva retrogradarii, majoritatea componentilor lotului se gandeste sa paraseasca gruparea din Banie.     DISTRUSI. Conform patronului Adrian Mititelu, fotbalistii sunt la pamant din cauza ultimelor rezultate. "Sunt distrusi cu totii. La pauza meciului de la Vaslui, antrenorul si fostii mei colaboratori mi-au spus ca plangeau in vestiar. Si pentru ei este o presiune incredibila, insa o data cu primul succes isi vor da drumul. In acest moment cred ca sunt singurul din club care doreste sa ramana la echipa. Jucatorii, cam 80% din ei, isi doresc sa plece. Nu neaparat din cauza faptului ca sunt pe ultimul loc, ci pentru ca nu mai suporta atacurile, jignirile din partea presei  si a suporterilor", a spus Mititelu. Acesta a precizat ca singurul jucator la care ar fi dispus sa renunte este Dorel Stoica, in conditiile unei oferte din strainatate: "La vara va avea aproape 30 de ani si sunt cateva cluburi, chiar din Germania, care se intereseaza de el. Daca va veni ceva clar si avantajos pentru club, dar mai ales pentru el, il vom lasa, probabil, sa mearga". Mititelu a reafirmat ca viitorul tehnician al Universitatii va fi strain, dar a afirmat ca este o problema cu momentul preluarii echipei, antrenorul nedorind sa vina decat la iarna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.