Dan Stalinescu si Vlad Rosca au fost trimisi de Adrian Mititelu sa-i aduca un antrenor din capitala Cehiei.

Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, pare sa nu mai aiba solutii pentru redresarea Universitatii, dupa ce var
Dan Stalinescu si Vlad Rosca au fost trimisi de Adrian Mititelu sa-i aduca un antrenor din capitala Cehiei.

Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, pare sa nu mai aiba solutii pentru redresarea Universitatii, dupa ce varianta Napoli nu a prins la public, motiv pentru care i-a mandat pe Dan Stalinescu, impresarul australienilor adusi in Banie, si pe Vlad Rosca, simpatizantul Stelei, sa mearga in Cehia pentru a gasi un antrenor care sa scoata Stiinta din subsolul clasamentului. Surse apropiate gruparii oltene sustin ca Stalinescu si Rosca vor purta in aceste zile discutii cu mai multi antrenori cehi. Universitatea a mai fost, acum o luna, in discutie cu un ceh, Vlastimil Petrzela, insa acesta a primit o oferta mult peste a Stiintei, alegind sa antreneze nationala Ajerbaidjanului si pe FC Baku pentru un milion de euro. Aceleasi surse sustin ca Mititelu vrea sa copieze modelul Poli Timisoara, care l-a instalat la inceputul acestui sezon antrenor pe Dusan Uhrin jr. Patronul alb-albastrilor a solicitat celor doi angajati sa se miste cit mai repede, pentru ca echipa nu are timp de pierdut. Alb-albastrii vor sustine joi un nou meci, cel de cupa, cu Pandurii, iar duminica, in campionat, intilnesc Dacia Mioveni (etapa a 9-a). In etapa a 10-a (vineri, 5 octombrie) Stiinta va juca in deplasare la Bistrita, apoi Liga I se va intrerupe pentru meciul Romania - Olanda, din preliminarrile CE 2008.

Chiar daca Mititelu a anuntat ca va pune antrenor dupa meciul cu Gloria, nu ar fi exclus ca lucrurile sa fie urgentate, fiind riscant sa lase echipa fara "principal" in aceasta perioada mai mult decit delicata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.