Sotii McCann au angajat detectivi particulari care sa o gaseasca pe micuta Madeleine, indoindu-se de eficacitatea anchetei conduse de autoritatile portugheze. Gerry si Kate McCann au apelat, inca din luna mai, cand fetita lor a disparut, la serviciil
Sotii McCann au angajat detectivi particulari care sa o gaseasca pe micuta Madeleine, indoindu-se de eficacitatea anchetei conduse de autoritatile portugheze. Gerry si Kate McCann au apelat, inca din luna mai, cand fetita lor a disparut, la serviciile unor detectivi particulari de la firma britanica Control Risks, pentru a stabili profilul eventualului rapitor si pentru a verifica diferitele marturii ale persoanelor care afirmau ca au mai vazut-o pe Madeleine, potrivit unor surse apropiate familiei, citate de The Times. "Putem presupune ca acesti detectivi sunt pe cale sa faca ceea ce politia portugheza nu este in stare", a relatat sursa citata, care nu a indicat suma pe care sotii McCann au platit-o contra acestor servicii. Potrivit The Times, firma Control Risks are aproape 600 de angajati, dintre care majoritatea sunt fosti membri ai serviciilor de informatii britanice, societate britanica de securitate care isi obtine profiturile in special din activitatea desfasurata in Irak. Sotii McCann au fost interogati, pe data de 7 septembrie, de politia judiciara din Portugalia si au parasit tara doua zile mai tarziu, intorcandu-se in Marea Britanie. Cei doi sunt banuiti ca si-au ucis involuntar fiica si apoi i-au ascuns trupul. Gerry si Kate si-au declarat in numeroase randuri nevinovatia si au incercat sa o gaseasca pe Madeleine, in varsta de patru ani, care, potrivit convingerilor parintilor, cu siguranta a fost rapita. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.