Dupa trei ani in care presa a relatat despre jaful facut pe seama gripei aviare si a pestei porcine, Guvernul ia primele masuri. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a dat, ieri, un comunicat in care sustine ca s-a autosezisat in legatura c
Dupa trei ani in care presa a relatat despre jaful facut pe seama gripei aviare si a pestei porcine, Guvernul ia primele masuri. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a dat, ieri, un comunicat in care sustine ca s-a autosezisat in legatura cu aceste fapte. „MADR a luat la cunostinta despre suspiciunile care planeaza asupra unor produse de combatere a bolilor la animale si pasari cu privire la eficienta acestora, preturile practicate si filierele de achizitionare. Drept urmare, s-a dispus un control asupra acestor aspecte pentru a ajunge la concluzii pertinente si masuri de indreptare a lucrurilor“, sustin cei de la Agricultura.

„Suspiciunile“ de care vorbesc cei de la minister sunt exact cele din dosarul penal instrumentat de procurorii Parchetului General, pe numele actualului director general al Institutului de Diagnostic si Sanatate Animala (IDSA), Stefan Nicolae. In afara de ministrul Decebal Traian Remes (foto), toti cei care au condus Ministerul Agriculturii in aceasta perioada s-au facut ca nu vad abuzurile familiei Nicolae. La fel a facut si fostul sef al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Marian Avram.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.