Trei romani de etnie roma au fost arestati, luni, si un al patrulea este dat in urmarire, pentru sechestrare de persoane, violuri si talharii comise in ultimele 12 zile, in zona Tor Vergata, de la periferia Romei, relateaza Corriere della Sera, citat
Trei romani de etnie roma au fost arestati, luni, si un al patrulea este dat in urmarire, pentru sechestrare de persoane, violuri si talharii comise in ultimele 12 zile, in zona Tor Vergata, de la periferia Romei, relateaza Corriere della Sera, citat de Mediafax.

Cei trei romani arestati, Romica Marin Ceausu, de 33 de ani, Codrut Marin Ungureanu, de 21 de ani, si Constantin Marius Vasile, de 20 de ani, se afla de mai multi ani in Italia si locuiau intr-una de taberele amenajate de autoritatile italiene pentru rromi.

Cei trei sunt banuiti ca ar fi autorii a cel putin trei agresiuni comise luna aceasta, asupra unor cupluri de tineri care se plimbau cu autoturismul in apropierea Universitatii Tor Vergata. In primele doua incidente, survenite pe 10 si 19 septembrie, doua tinere au fost violate in fata prietenilor lor, care au fost batuti, la randul lor, cu salbaticie.
In cel de-al treilea caz, o agresiune comisa sambata trecuta, romanii au acostat si talharit o femeie de origine nigeriana, inainte de a fugi, la apropierea unui echipaj de politie.

Suspectii au fost identificati gratie telefonului mobil furat de la una dintre victime, fiind localizati si arestati in tabara de nomazi in care locuiau.
    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.