Declaratiile lui Mircea Sandu si decizia de luni a Comisiei de Disciplina, care le-a suspendat terenul giulestenilor pentru inca o etapa, l-au infuriat rau pe antrenorul gruparii feroviare, Cristiano Bergodi.     De parca n-ar fi fost de
Declaratiile lui Mircea Sandu si decizia de luni a Comisiei de Disciplina, care le-a suspendat terenul giulestenilor pentru inca o etapa, l-au infuriat rau pe antrenorul gruparii feroviare, Cristiano Bergodi.     De parca n-ar fi fost de-ajuns supararea pricinuita de pierderea a doua puncte mari in meciul cu Gloria Buzau din vina arbitrului Marius Martis, rapidistii au mai primit luni o lovitura. In urma incidentelor provocate de fanii "alb-visiniilor" la meciul cu Steaua, din Ghencea, clubul de sub Podul Grant a primit din partea Comisiei de Disciplina o noua etapa de suspendare a terenului si o amenda de 300 de milioane de lei vechi. Toate acestea, dar mai ales declaratiile presedintelui FRF, Mircea Sandu, l-au determinat pe Cristiano Bergodi sa iasa la atac.     VIRULENT. "Am vazut declaratia lui Mircea Sandu. E incredibila! A spus ca Martis a fost bun, cu exceptia ultimei faze. Sunt convins ca nu a vazut meciul, fiindca Martis a aratat o tenta impotriva echipei mele inca de la inceputul meciului. Mircea Sandu, prin declaratiile sale, insulta inteligenta umana! Cum poti spune ca a arbitrat bine daca in ultima faza a partidei nu a acordat un penalty clar?!", s-a revoltat italianul. Antrenorul giulestenilor crede ca Romania ar trebui sa urmeze exemplul Italiei, unde, pentru starpirea coruptiei, s-a taiat in carne vie, Juventus Torino fiind chiar retrogradata in Serie B: "Nu pot sa uit finalul campionatului trecut, cand eram la CFR Cluj. Nu pot sa uit felul in care au terminat Dinamo si Steaua in fata noastra. S-a vazut totul clar, dar nimeni n-a deschis vreo ancheta. In Italia, cu greu, e adevarat, s-au deschis anchete, indiferent de numele cluburilor, dar pentru Steaua si Di-namo niciodata nu o sa se intample asta!". Bergodi a anuntat ca se gandeste serios sa paraseasca Rapidul si implicit Romania daca nu va reusi sa se califice cu echipa sa in grupele Cupei UEFA, apoi a concluzionat: "Eu am venit cu sperante la Rapid, cu gandul sa fac treaba, dar nu se poate! Aici, daca nu antrenezi Steaua sau Dinamo, nu poti face performanta. Noi nu contam, nu suntem buni decat pentru Cupa UEFA! Alte echipe trebuie sa joace in Liga Campionilor! Astept sa vad cat vor mai fi lasati cei de la Cluj in frunte!".         LPF ii amana       Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gigi Corsicanua€™, a dezvaluit luni seara, in cadrul emisiunii Fanatik, ca s-a intalnit cu patronul George Copos si cu alti fani ai "alb-visiniilor", toti cazand de acord asupra faptului ca, in semn de protest, Rapid sa se retraga din campionat! LPF le-a dat intarziat ieri planul rapidistilor, forul condus de Dumitru Dragomir luand act de solicitarea gruparii feroviare si hotarand sa amane partida cu Ceahlaul, care ar fi trebuit sa se dispute duminica la Piatra-Neamt, in etapa a 9-a a Ligii 1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.