Sarbul Novak Djokovic sustine ca i s-au propus 110 mii de lire sterline ( aproximativ 220 de mii de dolari) pentru a pierde meciul pe care trebuia sa-l dispute in cadrul turneului ATP de la Sankt Petersburg, din 2006. Sarbul nu a participat la turneu
Sarbul Novak Djokovic sustine ca i s-au propus 110 mii de lire sterline ( aproximativ 220 de mii de dolari) pentru a pierde meciul pe care trebuia sa-l dispute in cadrul turneului ATP de la Sankt Petersburg, din 2006. Sarbul nu a participat la turneu, fiind accidentat, informeaza segodnya.ua.  Finalistul US Open, Novak Djokovic a dezvaluit ca i s-au propus multi bani pentru a pierde un meci in cadrul unui turneu ATP, organizat in 2006 la Sankt Petersburg. Novak, care primise invitatia sa participe in aceeasi perioada la un turneu similar organizat la Basel, a ratat participarea la competitie fiind accidentat. BLATURI. Britanicul Tim Henman care si-a incheiat recent cariera de jucator profesionist recunoaste ca si in sportul alb exista meciuri trucate: "Niciodata nu am participat la asa ceva, dar auzind alti jucatori pot spune ca astfel de meciuri exista". Federatia Internationala de Tenis a investigheaza in prezent un alt scandal in care sunt implicati jucatori din Rusia si Ucraina, fara a preciza despre ce este vorba. "Noi nu comentam investigatiile pe care le facem si, mai mult de atat, nu spunem daca jucatorii ne spun despre meciurile aranjate. Avem o programa impotriva coruptiei, chiar daca pana acum nu a fost invinuit nici un jucator. Noi nu ne luam dupa asa ceva", a declarat presedintele ATP. Forul international mai studiaza si scandalul legat de pariurile facute pe meciul dintre Nikolay Davydenko si Martin Vassallo la turneul din Polonia care a avut loc in august anul acesta. Betfair a anulat toate pariurile la un meci dintre Davydenko si argentinianul Martin Vassallo Arguello, Sopot, in Polonia, dupa ce a observat o crestere de 10 ori a pariurilor. Cele mai multe pariuri s-au facut impotriva lui Davydenko, desi acesta castigase primul set. Davydenko s-a retras in setul al treilea datorita unei accidentari la picior, dar o saptamana mai tarziu deja juca din nou in Montreal. Rusul s-a declarat nevinovat si este asteptat la discutii cu investigatorii circuitului ATP la sfarsitul luni septembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.