Conform cotidianului spaniol AS, editia din acest an a "Balonului de Aur" va fi castigata de internationalul brazilian Kaka, legitimat la AC Milan.     FAVORIT. Acelasi ziar noteaza in editia de ieri ca brazilianul, care est
  Conform cotidianului spaniol AS, editia din acest an a "Balonului de Aur" va fi castigata de internationalul brazilian Kaka, legitimat la AC Milan.     FAVORIT. Acelasi ziar noteaza in editia de ieri ca brazilianul, care este principalul candidat si la Premiul FIFA World Player, acordat de forul mondial, va fi urmat in clasamentul "Balonului" de argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) si de italianul Andrea Pirlo (AC Milan). De asemenea, in acest an, organizatorii, respectiv revista franceza France Football, pregatesc un trofeu special pentru capitanul milanezilor, Paolo Maldini, care va reprezenta un premiu pentru intreaga sa cariera, inceputa la nivel de Serie A in februarie 1985. De acum inainte, Balonul de Aur va fi acordat celui mai bun jucator din lume, indiferent de continentul unde acesta evolueaza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.