Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru, Cristian Cioaca a spus ca este nevinovat, sustinand ca el inca o mai asteapta pe sotia lui acasa.

„Sunt sigur ca o sa apara. Nu am nicio legatura cu acuzatiile ce mi se aduc. Au fo
Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru, Cristian Cioaca a spus ca este nevinovat, sustinand ca el inca o mai asteapta pe sotia lui acasa.

„Sunt sigur ca o sa apara. Nu am nicio legatura cu acuzatiile ce mi se aduc. Au fost trei saptamani cumplite pentru mine. Invinuirile care mi se aduc mi-au distrus viata si familia. Cu siguranta ca ma vor chema in continuare la audieri, dar tot ce am avut de spus le-am spus. Nu inteleg ce mai vor sa afle de la mine. Nu pot sa le zic ca mi-am omorat nevasta pentru ca nu am
facut-o. Ei asta asteapta de la mine“, a spus politistul.

Cristian Cioaca a recunoscut insa ca este implicat intr-o alta relatie inca din vremea cand locuia impreuna cu avocata si ca Elodia stia acest lucru. Acesta ar fi fost si principalul motiv pentru care voiau sa se desparta. „Sunt implicat intr-o alta relatie. Sotia mea stia acest lucru. Am avut nenumarate discutii pe aceasta tema. Dar ajunsesem amandoi de comun acord ca ar fi mai bine sa divortam. Au fost discutii amiabile, fara certuri, fara scandaluri. Din cauza problemelor care le-am avut, in prezent nu am mai tinut leg atura cu acea persoana, chiar daca sta la doar cateva sute de metri de locul unde stau la Pitesti. Important pentru mine acum este sa incerc sa ma linistesc, pentru ca baietelul meu are nevoie de mine“, a povestit politistul.

'Toata averea a ramas in måinile lui>>
Un divort ar fi insemnat si impartirea bunurilor, iar averea facuta de cei doi soti in timpul casatoriei nu era tocmai mica. „Toata munca ei a ramas in mainile lui. Apartamentul, garsoniera, masina si contul in banca sunt toate pe numele lui”, a declarat Emilia Ginescu, mama Elodiei. Cristian Cioaca a negat zvonurile aparute conform carora toata averea familiei ar fi doar pe numele lui. El spune ca numai masina este pe numele lui, iar apartamentul si garsoniera din centrul orasului, dobandite pe timpul casatoriei cu Elodia, sunt pe numele amandurora. In contul familiei din banca mai sunt si 20.000 de euro. „Este o minciuna cand spune ca doar autoturismul este trecut pe numele lui. Dar el vrea sa duca pe toata lumea in eroare”, a adaugat Emilia Ghinescu.

Ieri, politistul ar fi trebuit sa se prezinte la serviciu, luni fiind ultima zi de concediu medical.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.