Serviciul consular al ambasadei Romaniei la Sofia a fost alertat in cursul noptii de luni spre marti de un cetatean roman, care a declarat ca fratele sau, student, impreuna cu alti sapte colegi, ar fi fost jefuiti in Bulgaria, in apropiere de localit
Serviciul consular al ambasadei Romaniei la Sofia a fost alertat in cursul noptii de luni spre marti de un cetatean roman, care a declarat ca fratele sau, student, impreuna cu alti sapte colegi, ar fi fost jefuiti in Bulgaria, in apropiere de localitatea Stara Zagora.Cei opt romani se aflau la bordul unui microbuz, care a oprit, in apropiere de Stara Zagora, dupa ce a fost avertizat de masina care parea sa apartina politiei rutiere.

Din masina au coborat insa trei barbati mascati, care i-au amenintat pe cei opt romani, i-au obligat sa coboare din masina si le-au furat banii, bijuteriile si documentele de identitate. Dupa ce au jefuit microbuzul, cei trei barbati mascati au incendiat vehiculul si au fugit de la locul faptei.

Incidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti, pe o autostrada din apropiere de orasul Stara Zagora.

Serviciul consular a adaugat ca a luat legatura cu Politia bulgara, care i-a gasit pe tineri - doua fete si sase baieti.

Acestia se afla in prezent la Politie in Stara Zagora, potrivit acelorasi surse. Consulul Sorin Catana si un angajat ai serviciului consular sunt in drum spre Stara Zagora.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.