Companiile interesate de licitatia pentru contractarea lucrarilor de securizare a traficului pe DN1 pot depune ofertele pana la 5 noiembrie a.c., dar sunt obligate sa le mentina pana la jumatatea lunii decembrie. Ministerul Economiei si Finantelor (M
Companiile interesate de licitatia pentru contractarea lucrarilor de securizare a traficului pe DN1 pot depune ofertele pana la 5 noiembrie a.c., dar sunt obligate sa le mentina pana la jumatatea lunii decembrie. Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a anuntat ieri ca va demara o licitatie in valoare de 6,65 mil. euro, fara TVA.
Lucrarile vor fi atribuite prin licitatie deschisa si vor fi finantate in proportie de 65,41% din fonduri PHARE, restul de 34,59% urmand sa fie asigurat de la bugetul de stat.
Potrivit MEF, proiectul vizeaza eliminarea riscului de producere a accidentelor rutiere pe DN 1, prin imbunatatirea drumurilor si a intersectiilor din localitatile Tincabesti, Ciolpani, Potigrafu, Puchenii Mosneni, Puchenii Mari, Sacel, Apoldu de Sus, Sintimbru, Tureni si Ciucea.
Contractul prevede si construirea unor trotuare noi, a unor facilitati la trecerile de pietoni si a unor alveole de autobuz.
Durata de realizare a lucrarilor este de 12 luni de la data atribuirii contractului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.