Noul antrenor al Stelei, oricare ar fi el, va avea reale dificultati in a alcatui un lot puternic in iarna. Este greu de crezut ca, dupa tot ce s-a intamplat in ultimul an, vreun fotbalist intreg la cap va mai accepta sa vina la cel mai titrat club
Noul antrenor al Stelei, oricare ar fi el, va avea reale dificultati in a alcatui un lot puternic in iarna. Este greu de crezut ca, dupa tot ce s-a intamplat in ultimul an, vreun fotbalist intreg la cap va mai accepta sa vina la cel mai titrat club din Europa de Est. Ce au patit Elton, Thereau, Andrey, Carlos sau Saban este o gluma pe langa experintele lui Zaharia si Golanski. Si sa nu va imaginati ca Rada ar fi avut o soarta mai buna, daca Ghionea era apt de joc. Dintre transferurile facute in ultimul an calendaristic, numai Zapata a prins. Neaga, care este mai valoros decat Surdu (jucator sustinut de Adrian Ilie), a ajuns sa fie simplu spectator la meciurile Stelei. De asemenea, Eric Bicfalvi, singurul mijlocas stelist care are tupeul sa patrunda cu mingea la picior, a fost anuntat ca in Ghencea nu este gradinita si ca va fi trimis si el la Buzau. In acest ritm, Gloria va deveni mai puternica decat Steaua.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.