Sunt parinti care fac cadou copiilor papusi Barbie, dar si altii, ca cei peste 80 de milioane de “crestini renascuti” din America - protestanti - , care prefera sa le cumpere papusi care poarta un alt tip de mesaj. Lor le este destinata
Sunt parinti care fac cadou copiilor papusi Barbie, dar si altii, ca cei peste 80 de milioane de “crestini renascuti” din America - protestanti - , care prefera sa le cumpere papusi care poarta un alt tip de mesaj. Lor le este destinata o intreaga gama de produse religioase, carora li s-au adaugat recent papusile biblice. De cateva saptamani, personaje din sfantele scripturi sunt transformate in papusi de firma “Blessed Toys” (Jucarii Binecuvantate) si vandute in 500 de locuri din SUA, dar mai ales in sud, zona cunoscuta sub numele de “centura biblica”, datorita puterii mai crescute a miscarii evanghelice. Acum papusile trec printr-o perioada de proba de patru luni. Ele infatiseaza diverse personaje, de la Iisus Hristos si pana la Sfantul Samson, iar multe dintre ele au si o carte audio inclusa, care povesteste pasaje din Biblie. Daca au succes, un mare lant de magazine din SUA, va comercializa papusile in toate sucursalele sale, in numar de 3.376. “Daca esti o persoana credincioasa, trebuie sa duci aceasta lupta pentru cultura copiilor tai si pentru jucariile lor. Pe piata este plin de reincarnarile Satanei si de lucruri rele”, avertizeaza pe pagina web David Socha, reprezentantul firmei producatoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.