Trebuie sa va supravegheati tendinta de a va exagera problemele. Aparenta de calm nu mai poate fi pastrata, iar anxietatea poate creste destul de mult. Va luati munca in serios, iar teama si nervozitatea se pot instaura foarte discret, acaparandu-va din ce in ce mai mult. Lucrati mai bine cu altii sau cu organizatii care incearca sa puna in practica un ideal. Dispuneti de memorie buna, creativitate si dragoste de libertate. Simpatia fata de ceilalti este impersonala, iar interesul este in primul rand de natura intelectuala, astfel incat va place sa faceti schimb de idei cu ceilalti. Aveti prieteni de ambele sexe, si nu gasiti niciun motiv sa renuntati la ei. Iubiti frumusetea de orice fel si admirati confortul. Daca ceilalti par sa nu va inteleaga ideile, deveniti iritati. Sunteti buni ca executanti, dar este o zi favorabila avansarilor, incurajarilor de tot felul. Nu dati niciodata inapoi in mod voit. Reusiti sa avansati treptat, in mod ascendent, alternand realizarea si ambitia pentru o noua platforma de castig. Aveti incredere in propria putere, sunteti atenti, nu cereti mila si luptati pentru castigul personal, folosind propriile solutii. Va purtati ca si c and lumea este un loc in care fiecare lupta pentru sine.


Berbec
Imbinati intr-un mod spectaculos determinarea cu excentricitatea. Simtiti ca partenerul nu va asculta si nu va intelege ideile, de aceea deveniti iritati. Argumentati, starnind discutii neplacute cu acesta. Mai bine adoptati o atitudine impaciuitoare, care va poate reprezenta cel mai bine interesele. Va simtiti putin obositi, ceea ce va poate impinge sa evitati miscarea. Sunteti extrem de influentati de atmosfera din jur.

Taur
Incercati sa faceti ceea ce trebuie, dar va lipseste vointa. Trebuie sa invatati sa stati pe propriile picioare si sa infruntati necunoscutul cu inima usoara. Aveti dificultati in a va hotara intr-un sens sau altul. Incercati sa luptati pentru drepturile dumneavoastra, deoarece prin farmec si umor puteti primi multe oportunitati. Cineva va dezorienteaza, deoarece va pune fata in fata cu o problema care va da de furca.

Gemeni
Va place sa va retrageti intr-o lume de vis, totul este astazi filtrat prin emotional. Aveti o imaginatie hiperactiva. Zi favorabila artistilor, poetilor, muzicienilor, dansatorilor. Ar trebui sa ascultati mai mult de acea voce din interior, care va directioneaza spre ceea ce aveti de facut. Acceptati sa lucrati in conditii grele pentru a usura povara altora, rude sau prieteni. Acest devotament va atrage multa admiratie si respect in jurul dumneavoastra.

Rac
Sunteti orbi la defectele unei persoane pe care o iubiti in secret, dar va lipseste capacitatea de a fi „pe faza”. Asta va da un aer de raceala si de rezerva, cu atat mai mult cu cat nu concorda cu realitatea. Temperamentul dumneavoastra poate varia de la optimism la cel mai acut pesimism. Va puteti incurca in afacerile vietii curente. Defectele dumneavoastra sunt astazi fatalismul si lipsa de realism. Atentie la rinichi si la zona lombara!

Leu
Nu tolerati amestecul oamenilor in problemele personale. Aveti tendinta de a cauta sa sufocati personalitatea celorlalti, aspect intolerabil in ochii multora. Exista un pericol permanent de tracasare, iar certurile pot deveni explozive.