Inainte de a face publica teoria sa, medicul Patrick Mallucci a petrecut nenumarate ore studiind sute de modele topless, dar si alte staruri care au aparut dezbracate sau sumar imbracate in reviste si tabloide. Mai mult decat atat, el a identificat s
Inainte de a face publica teoria sa, medicul Patrick Mallucci a petrecut nenumarate ore studiind sute de modele topless, dar si alte staruri care au aparut dezbracate sau sumar imbracate in reviste si tabloide. Mai mult decat atat, el a identificat si o vedeta ai carei sani sunt aproape perfecti. Este vorba despre Caprice Bourret, model si actrita americana. La popul opus se afla Posh Spice, posesoarea unor sani incredibili de rotunzi. Patrick Mallucci urmeaza sa-si prezinte concluziile in cadrul unei conferinte internationale pe tema maririi sanilor care va avea loc saptamana aceasta la Londra. El spera ca descoperirile sale sa fie de ajutor esteticienilor din Marea Britanie, unde au loc anual peste 6000 de operatii cosmetice pentru rotunjirea bustului.
Mallucci mai spune ca elementul estetic de baza al unei astfel de operatii este pozitionarea sfarcului - care trebuie sa fie nici prea sus, nici prea jos. "Proportia ideala este 45% cu 55% - adica sfarcul trebuie plasat la o distanta de 55% fata de partea de sus si la 45% fata de cea de jos", precizeaza Mallucci. (C. CIOBANU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.