Coincidenta sau nu, de cåte ori patronul Stelei se afla in conflict cu suporterii, stadionul din Ghencea este pe cale sa fie suspendat.

Surubul plasat cu dibacie in capul lui Bozovic pare sa-l scuteasca pe Gigi Becali de mari neplaceri. Aflat la cutite cu fanii dupa mazilirea lui Hagi, Latifundiarul din Pipera nu are nevoie de un stadion plin la meciul cu FC Vaslui. Linistea la echipa poate fi stricata definitiv inaintea partidei decisive cu Arsenal, de martea viitoare. Constient de marele deserviciu pe care si l-a facut, Becali incearca sa ofere tot felul de explicatii legate de plecarea antrenorului, spunand ca Steaua e un patrimoniu mai mare ca Hagi. „Timpul va demonstra daca am facut bine sau nu. Steaua va merge mai departe si peste o suta, si peste doua sute de ani, cu sau fara Becali. Jucatorii la fotbal sunt ca poporul la alegeri. Si pe mine, daca nu ma mai vor, la revedere, pot sa fiu eu cat de patron“, a spus Becali, care ieri a trecut si pe la DNA, pentru a da declaratii intr-un dosar in care e cercetat.

A mai recurs la aceasta tactica sezonul trecut
Razboiul dintre Gigi Becali si sup orterii Stelei a izbucnit in ultimul sfert al sezonului trecut, dupa ce latifundiarul din Pipera s-a afisat cu fularul lui Dinamo. Acest rezultat a ajutat-o pe Steaua sa ajunga in Liga Campionilor, dar fanii din Ghencea nu au fost deloc fericiti. „Becali, pleaca din Ghencea” si „Becali, mars in Groapa” au fost sloganurile care au rasunat atat pe Steaua, cat si pe celelalte stadioane unde a jucat echipa antrenata de Olaroiu. „Decat sa am golani la stadion, in casa mea, mai bine jucam cu portile inchise”, a spus Becali, iar Comisia de Disciplina i-a implinit „pohta”.