Principalul suspect in cazul crimei din Baia Mare, a carui victima a fost o prostituata de 16 ani, si-a recunoscut fapta. Romulus Tiberiu Rus (foto), in vårsta de 38 de ani, le-a povestit cu lux de ama-nunte anchetatorior cum a omoråt-o
Principalul suspect in cazul crimei din Baia Mare, a carui victima a fost o prostituata de 16 ani, si-a recunoscut fapta. Romulus Tiberiu Rus (foto), in vårsta de 38 de ani, le-a povestit cu lux de ama-nunte anchetatorior cum a omoråt-o pe Loredana Orgovan.

Barbatul, cunoscut ca fiind autorul mai multor infractiuni prin violenta, le-a spus investigatorilor ca totul a inceput in cursul amiezii de 18 septembrie, cand s-a gandit sa faca o partida de sex cu o prostituata. Astfel, el s-a dus pe strada Independentei din Baia Mare, loc unde prostituatele obisnuiesc sa atraga clienti. Rus a spus ca aici a acostat-o pe tanara de 16 ani cu care s-a dus la locuinta lui, pentru a intretine relatii sexuale. El a afirmat ca nu o stia pe Loredana Orgovan si ca atunci a vazut-o pentru prima data.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.