George Copos a fost la un pas de o tragedie  la finalul meciului dintre Rapid si Gloria Buzau, incheiat la egalitate, 0-0. Dupa ce arbitrul nu a acordat un penalty echipei sale in ultimul minut al intalnirii, patronul echipei de langa Podul Gra
George Copos a fost la un pas de o tragedie la finalul meciului dintre Rapid si Gloria Buzau, incheiat la egalitate, 0-0. Dupa ce arbitrul nu a acordat un penalty echipei sale in ultimul minut al intalnirii, patronul echipei de langa Podul Grant a suferit o criza de nervi. Rosu la fata si cu un ton de nerecunoscut, Copos a anuntat ca locul lui nu este in fotbalul romanesc. „Mizeriile astea care se intampla in aceasta tara... Acesti arbitri care iau bani si nu dau penalty atunci cand trebuie sa dea, aceste comisii care ne dau suspendari sa jucam fara suporteri... Sa vina sa joace Federatia, sa joace comisiile. Eu nu am ce cauta in fotbal“, a tunat si fulgerat fostul vice-premier.

Doar o tactica pentru a pune presiune
Amenintarea lui George Copos nu a speriat pe nimeni, nici macar pe cei de la Rapid.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.